Реклама

Рекламирайте в Belitsa.com

Станете автори в Belitsa.com

Уважаеми читатели,

Ако имате желание да пишете по интересни за вас теми свързани с Белица и всичко, което я заобикаля, belitsa.com ви предоставя възможността да станете автори на статии, новини, снимков материал и публикации в сайта. Вие избирате по какъв повод или тема да пишете, стига тя да е свързана с нашата Община и обектите, влизащи в пределите и. Всички материали ще бъдат публикувани без редакция, с изключение на статии противоречащи на добрия тон.

В случай на публикуване на ваша статия или новина, при желание ще бъдете изписан като неин автор. При публикуване на ваш материал, ще бъдете уведомен по e-mail. Ще бъдете уведомен и в случай на отказ за публикуване, както и причините за него.

При публикуване на материали в сайта, вие преотстъпвате безплатно авторското право върху публикувания материал на собствениците на сайта, доколкото тя не представлява същото право на трети лица.

Ако искате да бъдете чут, да споделите вашето мнение по въпроси свързани с нашия град и община, да държите читателите на belitsa.com в течение за случващото се в Белица и околностите – очакваме ви да се свържете с нас на email – info[@]belitsa.com.

Станете част от екипа нa belitsa.com. Позвелете на повече хора да чуят вашето мнение!

 Споделете в:


Letovnik|Svejo||||

Реклама

Рекламирайте в Belitsa.com
Вижте още:


Фотогалерии

Посетете

Посетете "Бабяшка чука"

Изследванията ще се проведат на 2 и 3 октомври
___________

 1 от 43  > >>

Курортен комплекс Семково Планински курорт Семково - щедростта на природата, спокойствието и красотата на Рила планина. Очакваме Ви!
Информирайте се и организирайте престоя си на адрес:
град Белица,
ул. "Г. Андрейчин" 8
Тел: 07444/28 15;
Тел: 088/ 921 15 67