Реклама

Зимен планински туризъм на Семково

Станете автори в Belitsa.com

Уважаеми читатели,

Ако имате желание да пишете по интересни за вас теми свързани с Белица и всичко, което я заобикаля, belitsa.com ви предоставя възможността да станете автори на статии, новини, снимков материал и публикации в сайта. Вие избирате по какъв повод или тема да пишете, стига тя да е свързана с нашата Община и обектите, влизащи в пределите и. Всички материали ще бъдат публикувани без редакция, с изключение на статии противоречащи на добрия тон.

В случай на публикуване на ваша статия или новина, при желание ще бъдете изписан като неин автор. При публикуване на ваш материал, ще бъдете уведомен по e-mail. Ще бъдете уведомен и в случай на отказ за публикуване, както и причините за него.

При публикуване на материали в сайта, вие преотстъпвате безплатно авторското право върху публикувания материал на собствениците на сайта, доколкото тя не представлява същото право на трети лица.

Ако искате да бъдете чут, да споделите вашето мнение по въпроси свързани с нашия град и община, да държите читателите на belitsa.com в течение за случващото се в Белица и околностите – очакваме ви да се свържете с нас на email – info[@]belitsa.com.

Станете част от екипа нa belitsa.com. Позвелете на повече хора да чуят вашето мнение!

 Споделете в:


Letovnik|Svejo||||

Реклама

Станете автор в Belitsa.com
Вижте още:


Фотогалерии

Посетете

Посетете Историческият музей

Вижте кой е проекта, спечелил одобрение
___________

 1 от 81  > >>

Курортен комплекс Семково
Снежна покривка: 50см
Работещи писти: няма
Информирайте се и организирайте престоя си на адрес:
град Белица,
ул. "Г. Андрейчин" 8
Тел: 07444/28 15;
Тел: 088/ 921 15 67